Himmelsk cashewkrem

Himmelsk cashewkrem

Dette er et veldig allsidig tilbehør, som passer like godt på skiva som til middagen. En sånn type krem er like essensielt for en veganer å ha i kjøleskapet som spinat er for Skipper’n. Jeg bruker denne både på skiva, i wrap, på pizza, i lasagne og moussaka. Blant annet.

Skriv ut

Himmelsk cashewkrem

Stemmer: 6
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

1 minutter

Lagetid

4 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

dl

Ingredienser

Forberedelsestid

1 minutter

Lagetid

4 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

dl

Ingredienser

Stemmer: 6
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Skyll nøttene i kaldt vann og ha dem i en blender, kjøkkenmaskin eller en høy beholder hvis du bruker stavmikser.
  2. Tilsett resten av ingrediensene.
  3. Miks til kremen har fått en smud og smørbar konsistens. La det være igjen noen chunks hvis du foretrekker det.
  4. Er kremen tykk, har du i mer melk. Er den for søt eller mangler snert, kan du ha i mer lime/sitron. Mangler den fylde smaker du til med mer næringsgjær.
    cashewkrem naerbilde
  5. Server på brødskiva, til bakt potet eller i en wrap.

Notater

Hvis du har lyst til å piffe opp kremen litt, bytter du ut pepper med en halv rød chili. Er du redd det vil bli for sterkt, vil jeg anbefale å ta bort frøene: det er der det hotte sitter.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.