Vegansk moussaka
Middag som serveres i en form er noe av det beste jeg vet. Særlig når det smaker helt fantastisk godt! Vegansk moussaka er relativt raskt å lage hvis du allerede har cashewkrem og parmevegano i kjøleskapet fra før.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Middag som serveres i en form er noe av det beste jeg vet. Særlig når det smaker helt fantastisk godt! Vegansk moussaka er relativt raskt å lage hvis du allerede har cashewkrem og parmevegano i kjøleskapet fra før. Les mer...
Men: vi kan fortelle at vi har spist denne tre dager på rad nå, og vi er fortsatt ikke lei. Den er definitivt verdt innsatsen!
Les mer...
Jeg briljerte til og med med hjemmelagde tacolefser. Nærmere ei meksikansk tacovogn (i Mexico!) har jeg aldri vært.
Under finner du oppskrift til kjøtt som ikke er kjøtt (derav navnet nøttekjøttn’t), marinade, salsa og lefser. Og her er oppskrift på min veganske rømme.
Tips! Begynn med salsaen.
Les mer...
På bildet ser dere (fra toppen):
Den lager seg nesten sjøl, et et fyrverkeri av smaker, og billig (hvem ville trodd det?).
Som gratineringsost bruker vi cashewosten som du finner oppskrift på her.
Bon appétit! Les mer...
En inder ville kanskje ledd seg skakk hvis jeg serverte dette og kalte det pakora. Men det er litt misvisende å kalle det burgere også. Og kaker? Nei, det blir liksom bare feil.
Les mer...
Ikke nok med at gryta smaker godt, den er billig også, ca 50 kroner for tre porsjoner.
Les mer...