Ingredient: rødlauk

Mangosaus

Mangosaus

Denne friske sausen passer kjempegodt til falafel, tamaristekt tofu eller pastasalat. Det (nesten) beste av alt: Du trenger ikke fersk mango for å lage den, frossen fungerer like fint.
Les mer...

Tomatrisotto

Tomatrisotto

«Dette smaker som noe du får på restaurant». Sa Mannen da han fikk smake denne risottoen. Det sier faktisk litt, for han er min skarpeste kritiker. Den må lages med litt kjærlighet og omtanke, og er unnagjort på en time.
Les mer...

Sylta rødlauk

Sylta rødlauk

I mange år spørte meg sjøl hvorfor det er sånn at mat smaker mye bedre ute på restaurant enn hjemme. Og så fant jeg endelig svaret. Les mer...

Nuddelsuppe med tofu

Nuddelsuppe med tofu

Hvem har sagt at nudler trenger å være kjedelig, eller usunt? Jeg bruker sobanudler, som inneholder masse næringsrik bokhvete, samt ingredienser som gulrøtter, sopp, vårløk, og tofu. Nam.
Les mer...