Krema cashewpesto

Denne pestoen kan du bruke til alt (nesten). Smør den på skiva. Bland den med pastaen. Ha den over tapas-potetene. Eller bare spis den med ei skje rett fra bollen.

Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
10 min |
Totaltid |
2 timer |
Porsjoner |
|
Ingredienser
- 150 g cashewnøtter rå og bløtlagte, i 2-8 timer
- 50 g fersk basilikum (ca 1 potte)
- 2 dl plantemjølk
- 1 ss olivenolje
- 2 ss næringsgjær
- 3 fedd hvitlauk
- 2 ss sitronsaft
- 2 krm salt
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Skyll cashewnøttene i kaldt vann og kjør dem i en blender/kjøkkenmaskin/stavmikser sammen med resten av ingrediensene.
- Smak til. Litt for skarp basilikumsmak? Ha i litt mer plantemjølk eller næringsgjær. Litt for lite snert? Kanskje den mangler litt salt eller sitron. Smaker den bittert? Da kan det være en idé å ha i noen dråper agavesirup e.l.
Author: HeleneGuaker