Krema cashewpesto

Krema cashewpesto

Denne pestoen kan du bruke til alt (nesten). Smør den på skiva. Bland den med pastaen. Ha den over tapas-potetene. Eller bare spis den med ei skje rett fra bollen.

Skriv ut

Krema cashewpesto

Krema cashewpesto
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

10 min

Totaltid

2 timer

Porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

10 min

Totaltid

2 timer

Porsjoner

Ingredienser

Krema cashewpesto
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Skyll cashewnøttene i kaldt vann og kjør dem i en blender/kjøkkenmaskin/stavmikser sammen med resten av ingrediensene.
  2. Smak til. Litt for skarp basilikumsmak? Ha i litt mer plantemjølk eller næringsgjær. Litt for lite snert? Kanskje den mangler litt salt eller sitron. Smaker den bittert? Da kan det være en idé å ha i noen dråper agavesirup e.l.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.