Nøttetaco

Til denne nøttetacoen kan du lage ditt eget tacokrydder … eller du kan kjøpe det vanlige krydderet som du finner på butikken.
Den første versjonen tar litt lengre tid, og kommer til å smake annerledes enn den klassiske fredagstacoen. 50 prosent av husstanden jeg bor i liker best den butikkjøpte. Mens jeg, jeg liker det hjemmelagde. Denne oppskrifta er tilegna alle dere der ute som sverger til Santa Maria eller Old el paso.
Nøttetaco passer perfect til den klassiske fredagstacoen, eller i meksikanske wrap.
Oppskrift på meksikansk wrap finner du her.

Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
5 min |
Totaltid |
0 min |
Porsjoner |
porsjoner
|
Ingredienser
- 3 dl mandler
- 3 dl valnøtter
- 2 dl vann
- 1 fedd hvitlauk
- 1 pose tacokrydder
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Ha alt i ei kjøkkenmaskin og kjør til du får en litt deigete masse. Pass på å ikke kjøre for lenge, det både smaker best og er morsomst å spise med litt krønsj. Det kan hende du må stoppe opp underveis og dytte nøtterøra ned fra sidene med en slikkepott.
Author: HeleneGuaker