Nuddelsuppe med tofu

Hvem har sagt at nudler trenger å være kjedelig, eller usunt? Jeg bruker sobanudler, som inneholder masse næringsrik bokhvete, samt ingredienser som gulrøtter, sopp, vårløk, og tofu. Nam.

Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
15 |
Porsjoner |
porsjoner
|
Ingredienser
- 1 ts sesamolje til steiking
- 0,5 stk rødlauk i skiver
- 2 hvitlauksfedd finhakka
- 1 ss ingefær finhakka
- 8 dl grønnsaksbuljong
- 1 ts laukpulver
- 0,5 krm pepper
- 3 ss tamari
- 1 krm salt
- 90 g sobanudler
- 1 stk gulrot i skiver
- 200 g tofu i skiver
- 150 g sopp i skiver
- 2 stk vårløk i ringer
- 2 never fersk koriander
- 3 store blader kinakål i strimler
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 0
Rating: 0 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Kutt alle grønnsakene, soppen og tofuen.
- Varm sesamolje i ei gryte/suppekjele og steik lauken i et par minutter mens du hele tida rører.
- Ha hvitlauk og ingefær i, og steik i et par minutter til.
- Sett over vann til nudlene.
- Hell i buljongen og ha i tamari, laukpulver, pepper og salt. Kok opp.
- Ha i tofuen i buljongen, slik at den får litt smak.
- Når vannet til nudlene koker, har du i nudlene. Nå er det bare fire minutter til mat!
- Skyll de ferdigkokte nudlene raskt under kaldt vann.
- Fordel nudlene i to boller, og hell buljongsuppa over nudlene. Resten av ingrediensene strør du over i fine hauger.
Author: HeleneGuaker