Parmevegano – glutenfri vegansk parmesan [VIDEO]

Parmevegano – glutenfri vegansk parmesan [VIDEO]

Dette er et avhengighetsskapende (og nesten livsviktig) tillegg i et vegansk kosthold. Kan brukes som smakstilsetter, tilbehør og pålegg. Og det er veldig, veldig enkelt å lage.

Skriv ut

Parmevegano - glutenfri vegansk parmesan

parmevegano vegansk parmesan
Stemmer: 14
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

parmevegano vegansk parmesan
Stemmer: 14
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Rist solsikkekjernene i en tørr stekepanne på høy varme. Rør kontinuerlig og pass på – når frøene først har begynt å bli gylne, så må de rett ut av panna for ikke å bli brent. Avkjøl på steikebrett e.l.
    før og etter risting av solsikkekjerner
  2. Kjør frøene i blender, stavmikser eller kjøkkenmaskin sammen med næringsgjær og krydder. Hvis du ønsker en veldig smooth masse, kan du kjøre solsikkekjernene for seg først.
    oppmalte solsikkekjerner
  3. Smak til. Kanskje trenger du litt mer løkpulver eller næringsgjær. Det skal smake som ostepop. Bare bedre.
  4. Ha parmeveganoen i en lukka beholder i kjøleskap, og den vil holde seg et par uker. Men det trenger du ikke bekymre deg for. Det blir tomt lenge før det.
    parmevegano vegansk parmesan


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.