Tofubiff

Tofubiff

Ønsker du å skifte ut animalsk biff med et plantebasert alternativ? Her er oppskrift på tofubiff med tamari/soyasaus og den er utrolig smakfull og morsom å spise.

Vi kjøper tofu på vår lokale Rema1000, og den er økologisk.

Server med for eksempel sellerirotkrem og ovnsbakte rotgrønnsaker. Eller på brødskiva under litt himmelsk cashewkrem.

 

Skriv ut

Tofu-biff

Tofu-biff med rotgrønnsaker medium (1)
Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

1 minutt

Lagetid

20 minutter

Totaltid

25 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

1 minutt

Lagetid

20 minutter

Totaltid

25 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Tofu-biff med rotgrønnsaker medium (1)
Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Del tofublokken på langs i to like deler.
  2. Steik på middels varme i godt med olje i ca. 10 minutter på hver side til bitene har fått en gyllen skorpe. Hvor mye olje du trenger av henger av hva slags panne du bruker. Vi bruker jernpanne og den krever mer olje enn en teflonpanne.
  3. Ha i tamari eller soyasaus og steik i 1 minutt på hver side.
  4. Trekk panna til side og la stå i noen minutter, slik at sausen trekker godt inn.
  5. Se innledningen til oppskriften for serveringsforslag.
    Tofu-biff med grønnsaker over (1)


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.