Om UmamiRama

Om UmamiRama

UmamiRama er et sted hvor jeg samler alle de vellykkede oppskriftene og rettene jeg lager. Alt er helvegansk og jeg bruker kun økologiske matvarer. Vegansk for miljøet, helsa og for dyrevelferden.

Litt om meg:

Jeg er forfatter på dagtid, matlager på kveldstid. Jeg bare elsker mat! Og elsker å eksperimentere, feile, naile det, og jeg elsker å dele oppskriftene mine med andre.

Hva betyr UmamiRama?

Umami er den femte grunnsmaken, sammen med salt, søtt, syrlig og bittert. Det er litt vanskelig å forklare hva det egentlig smaker, det er bare noe som gjør mat god. Og på japansk betyr umami nettopp «god smak». Rama er et tulleord, som betegner måten jeg lager mat på. Det skal være lov å søle og feile og tulle og eksperimentere på mitt kjøkken.

Jeg tar bildene selv, og legger aldri ut oppskrift uten å lage den først. Alt innhold tilhører UmamiRama og kan ikke gjengis eller brukes uten tillatelse og kreditering. Men jeg blir kjempeglad om du deler oppskriftene mine med venner og kjente på sosiale medier. Håper du tagger #umamirama i så fall 🙂

Kurs

Jeg holder diverse kurs, både innen innføring i vegansk kosthold, bærekraftig livsstil og rene matkurs. Hvis du ønsker å gå på kurs hos meg, nøl ikke med å ta kontakt! (Minst 4 deltakere pr. kurskveld).

Jeg setter stor pris på innspill, tips, og samarbeid med enkeltpersoner og bedrifter!

Ta kontakt på post@umamirama.no eller via sidens kontaktskjema.

Sjalabais og god matlaging fra Helene