Cuisine: Fransk

Vegansk omelett med silken tofu

Vegansk omelett med silken tofu

Omeletten har sitt opphav i Frankrike, og ordet omelett betyr noe sånt som tynn, liten plate. Dette er en vegansk versjon av tynn, liten plate. Les mer...

Vegansk bønnepostei med tamari

Vegansk bønnepostei med tamari

Savner du leverpostei, eller synes du pekanposteien vår var så god at du fikk lyst til å prøve en annen variant?

Denne bønneposteien er supersunn, proteinrik, og har en fyldig smak av umami – takket være tamarien.

Kanskje det beste av alt: den tar 5 minutter å lage og holder seg i kjøleskapet en ukes tid. Prøv den da vel!

PS. Lurer du på hva tamari er? Se artikkelen min om tamari vs. soyasaus her.

Les mer...

Vegansk sennepssaus

Vegansk sennepssaus

Jeg forbinder jul blant annet med sennep. Og når desember kommer krypende bortover bakken, da begynner også sennepslysten å melde seg. Denne enkle sennepssausen er basert på oppskriften til vegansk rømme. Les mer...

Hjemmelagde veganske krutonger

Hjemmelagde veganske krutonger

De siste skivene på et brød er ikke nødvendigvis de aller mest fristende, men her i huset kaster vi ikke mat, derfor må brødet få nytt liv som krutonger. Skikkelig godt smaker det også! Les mer...

Vegansk lauksuppe med gratinert cashewost

Vegansk lauksuppe med gratinert cashewost

Har du lyst til å imponere deg selv og andre med en fransk klassiker? Da er vår veganske lauksuppe midt i blinken.

Den lager seg nesten sjøl, et et fyrverkeri av smaker, og billig (hvem ville trodd det?).

Som gratineringsost bruker vi cashewosten som du finner oppskrift på her.

Bon appétit! Les mer...

Ovnsbakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus

Ovnsbakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus

En enkel og hverdagslig rett med spennende smaker. Sennepssaus er lett å lage og god på smak. Oppskriften finner du her.
Les mer...