Ovnsbakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus
En enkel og hverdagslig rett med spennende smaker. Sennepssaus er lett å lage og god på smak. Oppskriften finner du her.
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
|
Stemmer: 0
Rating: 0 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Kok potetene og la dem kjøle seg ned.
- Mens potene koker og avkjøles, kan du forberede resten av måltidet. Bak blomkålen i ildfast form i ovnen på 200 grader i ca. 45 min. Kutt grønnsakene.
- Miks alle ingrediensene til sennepssausen og la stå kjølig.
- Steik lauken på middels/høy varme i ca 3-4 minutter. Ha i gulrot. Steik i ca. 6-7 minutter.
- Ha i paprika og squash på slutten av steiketida til gulrota. Grønnsakene skal være crunchy.
- Kutt potetene i terninger og bland sammen alle ingrediensene og sausen.
- Pynt med reddikskiver og koriander.
Author: HeleneGuaker