Ovnsbakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus

Ovnsbakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus

En enkel og hverdagslig rett med spennende smaker. Sennepssaus er lett å lage og god på smak. Oppskriften finner du her.

Skriv ut

Ovnsbakt blomkål med sennepssaus

Bakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

30

Lagetid

45

Totaltid

30

Porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

30

Lagetid

45

Totaltid

30

Porsjoner

Ingredienser

Bakt blomkål med grønnsaker og sennepssaus
Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Kok potetene og la dem kjøle seg ned.
  2. Mens potene koker og avkjøles, kan du forberede resten av måltidet. Bak blomkålen i ildfast form i ovnen på 200 grader i ca. 45 min. Kutt grønnsakene.
  3. Miks alle ingrediensene til sennepssausen og la stå kjølig.
  4. Steik lauken på middels/høy varme i ca 3-4 minutter. Ha i gulrot. Steik i ca. 6-7 minutter.
  5. Ha i paprika og squash på slutten av steiketida til gulrota. Grønnsakene skal være crunchy.
  6. Kutt potetene i terninger og bland sammen alle ingrediensene og sausen.
  7. Pynt med reddikskiver og koriander.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.