Pytt i panne
slik du aldri har smakt det før! Glem alt du veit om pytt i panne. Dette er oppskrifta på en oppskriftløs middag.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
slik du aldri har smakt det før! Glem alt du veit om pytt i panne. Dette er oppskrifta på en oppskriftløs middag. Les mer...
Hjemmelaget tomatsuppe er godt. Hjemmelaget tomatsuppe med litt paprika er enda bedre. Topper du den med litt tahini og plantefløte blir den fyldig og rund, men jeg lover: proppfull av smak. Liksom bare, best! Les mer...
Raw tortillas spiste jeg for første gang på en rawfood-restaurant i Montreal. Og siden den gang har jeg tenkt at jeg en gang er nødt til å gjenskape dem, for det er noe av det beste jeg har smakt. Nå har jeg endelig klart å smake meg fram til en variant som er tilnærma lik. Les mer...
Jeg har dilla på byggryn for tida, og jo mer jeg leser om det, dess mer dilla får jeg. Jeg har skrevet om bygg før, og dette blir ikke siste gangen. Det er helt fantastisk for blodsukkeret vårt! Les mer...
Wok er en av de sunneste og mest smakfulle måtene å få i seg grønnsaker på. Det ser ut som en avansert oppskrift ved første øyekast, men fortvil ikke! Woksausen og soppmarinaden er nesten klin like. Om du har veeeldig dårlig tid kan du droppen soppen eller tofuen. Les mer...
Er du av dem som tyr til glassene med ferdig pizzasaus fordi du har det for travelt, men egentlig har aller mest lyst til å lage din egen? Da kan du bare brette opp ermene og gjøre deg klar til å lage verdens enkleste og sunneste pizzasaus, helt uten sukker eller rare tilsetningsstoffer. Og det beste av alt? Den tar deg fem minutter å lage. Les mer...
Hvordan lage mat som smaker som på restaurant? Her får du svaret. Curry er en sikker vinner i husstanden, og denne varianten er mild og samtidig varmende på snøkalde vinterdager. Les mer...
Etter noen raske søk på nettet fant vi ut at mange av oppskriftene virka unødvendig kompliserte og ikke veldig mettende. Vi bestemte oss for å lage vår egen variant med pasta.
I stedet for krutonger brukte vi også tamaristekte tofuterninger – tofu-krutonger. Hadde vi hatt krutonger stående, ville vi garantert slengt på det også, men vi var altfor sultne til å lage noen på stedet.
At salaten ble en suksess likevel, er det ingen som helst tvil om. Dressingen smaker så mye og så spennende at vi umiddelbart fikk en ny favoritt på matbordet.
Vi bruker denne veganske cæsardressingen til vår cæasarsalat.
Les mer...
Det du ser her er ei grunnoppskrift, den kan varieres i det uendelige!
Nederst i oppskrifta kan du se tips til variasjon.
Les mer...
Vi bruker sylta rødlauk i. Du kan kjøpe ferdiglaga på butikken, eller lage din egen.
Oppskrift på sylta rødlauk finner du her.
I stedet for tofu, eller seitan taco, så bruker vi nøttetaco. Det smaker himmelsk, er raskt å lage, og passer like godt til varme, som til kalde wraps.