Vegansk cæsardressing

Vegansk cæsardressing

Visste du at verken cæsarsalat eller cæsardressing er oppkalt etter Julius Cæsar? Den ble heller ikke unnfanget i Roma, eller noen andre steder i Italia for den saks skyld.

Nei, det sies nemlig at en kar som heter Cæsar Cardini skapte den første cæsarsalaten i Tijuana, Mexico 4. juli 1924. Han solgte den i sin restaurant – Cæsarʼs Place. Uansett hva som er sant, så er smaken på denne salaten og dressingen verdig en keiser!

Har du lyst på en av verdens mest kjente salater? Her har du en vegansk vri på den originale cæsardressingen.

NB: Klikk her for oppskrift på vegansk cæsarsalat.

Skriv ut

Vegansk cæsardressing

cæsardressing helles over salat
Stemmer: 4
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

4 timer

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

4 timer

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

cæsardressing helles over salat
Stemmer: 4
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Bløtlegg cashewnøttene i dobbel mengde vann i fire timer.
  2. Skyll de bløtlagte cashewnøttene etter fire timer og ha dem sammen med de andre ingrediensene i en blender.
  3. Kjør blenderen på høy hastighet til alle ingrediensene er godt blendet og dressingen har fått en luftig og krema konsistens.
  4. Vend dressingen inn i salaten og server (du finner oppskrift på cæsarsalat i innledningen).
    cæsarsalat med cæsardressing og pasta

Notater

Denne cæsarsalatdressingen har vi hentet inspirasjon til hos The Fitchen.



2 thoughts on “Vegansk cæsardressing”

    • Jeg har sett noen oppskrifter med macademianøtter, men jeg har ikke prøvd selv.
      Lykke til, og gi gjerne lyd om du prøver!

      Beste hilsen Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.