Vegansk bønnepostei med tamari
Savner du leverpostei, eller synes du pekanposteien vår var så god at du fikk lyst til å prøve en annen variant?
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Savner du leverpostei, eller synes du pekanposteien vår var så god at du fikk lyst til å prøve en annen variant? Les mer...
Linseragu har vi kategorisert som en middels vanskelig rett fordi den krever liquid smoke, cashewkrem, cashewost eller cashewsmør (kjøpes på velassorterte matbutikker eller helsekost), samt parmevegano. Les mer...
Denne retten har jeg ikke funnet opp selv, men jeg elsker den og lager den gaaanske ofte. Hvorfor? Fordi den er så å si umulig å gjøre feil, den er enkel å lage og den er supersunn. Og så smaker den skikkelig digg.
Les mer...
Det er sommer og vi har lyst på noe lett i denne skremmende varmen. Derfor bestemte oss for å prøve noe som ingen av oss har smakt siden vi gikk over til plantebasert kosthold, nemlig cæsarsalat. Les mer...
Visste du at verken cæsarsalat eller cæsardressing er oppkalt etter Julius Cæsar? Den ble heller ikke unnfanget i Roma, eller noen andre steder i Italia for den saks skyld. Les mer...
Det du ser her er ei grunnoppskrift, den kan varieres i det uendelige!
Nederst i oppskrifta kan du se tips til variasjon.
Les mer...
På bildet ser dere (fra toppen):
Den lager seg nesten sjøl, et et fyrverkeri av smaker, og billig (hvem ville trodd det?).
Som gratineringsost bruker vi cashewosten som du finner oppskrift på her.
Bon appétit! Les mer...