Cashewkrem med paprika

Cashewkrem med paprika

Denne oppskrifta fant jeg originalen til hos rawfoodist Trine Berge. En litt annerledes cashewkrem enn jeg pleier å bruke, men den er MINST like god! Tips til hvordan og hvor du bruker den ser du på bildene, og du finner flere tips nederst på sida.

Skriv ut

Cashewkrem med paprika

Cashewkrem med paprika
Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

4-8 timer

Totaltid

4-8 timer

Porsjoner

dl

Ingredienser

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

4-8 timer

Totaltid

4-8 timer

Porsjoner

dl

Ingredienser

Cashewkrem med paprika
Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Skyll de bløtlagte cashewnøttene, som nå har est og blitt til ca. 3 dl.
  2. Bland alle ingrediensene i ei kjøkkenmaskin eller med stavmikser.
  3. Smak. Hvis kremen mangler syrlighet har du i litt mer sitron. Hvis du synes den mangler smak vil jeg anbefale å ha i litt mer laukpulver eller paprika. Hvis den mangler salt, prøv med noen dråper til med tamari eller salt.
  4. Bruk kremen som potetgulldip, som fyll i en wrap eller lompe ...
    Lompelunsj med søtpotetburgere
  5. eller som røre til grønnkålchips.
    Grønnkålchips


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.