Butter tofu med potet
Jeg har slutta å bruke ris, siden det krever veldig mye vann og er langreist. Norske poteter derimot, de er jo mulige å få tak i året rundt. Dette er derfor en litt annerledes butter tofu, men dæggærn så god.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Jeg har slutta å bruke ris, siden det krever veldig mye vann og er langreist. Norske poteter derimot, de er jo mulige å få tak i året rundt. Dette er derfor en litt annerledes butter tofu, men dæggærn så god. Les mer...
… og mer eller mindre alt som er digg. Jeg oppdaga nylig Kolonihagens «Kogurt». Oh la la, sier jeg bare! Dette er ikke reklame altså, jeg føler bare at jeg har oppdaga noe stort og vil derfor dele det med dere. Les mer...
Dette er en utrolig lett pastasaus som passer for alle. Den er mild på smak og kan lett smaksettes etter egne preferanser. Jeg elsker å lage store batcher av denne og fryse ned, for da er middagen klar på et blunk når tidsklemma klemmer ekstra hardt. Les mer...
Etter å ha lagd denne pestoen i dag, er jeg litt lei meg for at jeg ikke lagde masse i sommer da det faktisk var mulig å få tak i norsk ruccola. Det er så utrolig lett å lage, det er supert å fryse i porsjonsglass, og det smaker sååå godt!! Les mer...
Hjemmelaget lasagne smaker på ingen måte som Toro halvfabrikatlasagne. Spør du meg smaker det tusen ganger bedre. Les mer...
Jeg på min side var så skråsikker på at jeg hadde fått det til, at jeg ikke klarte å holde triumf-smilet tilbake da han tok sin første bit. Og det smilet ble værende på resten av kvelden.
Det er så enkelt og så godt, og vi ser fram til å servere dette til framtidige middagsgjester. Dette blir en av vår nye signaturretter!
Denne oppskrifta er mild og kan sprites opp med for eksempel chili og koriander, men vi liker den godt sånn som den er også.
Les mer...
Oppskrifta er fra Ficus Compassion, og vi gjengir den med tillatelse fra dem.
Les mer...
Nærmere et besøk på indisk restaurant kommer du ikke.
Lurer du på hva du skal servere til? Vi pleier å ha naan og denne friske sitrussalaten.
Les mer...