Ruccolapesto

Ruccolapesto

Etter å ha lagd denne pestoen i dag, er jeg litt lei meg for at jeg ikke lagde masse i sommer da det faktisk var mulig å få tak i norsk ruccola. Det er så utrolig lett å lage, det er supert å fryse i porsjonsglass, og det smaker sååå godt!!

Vegansk ruccolapesto

Etter min mening er pesto den beste og enkleste måten å lage et digg vegansk pålegg/dressing på. Under finner du oppskriften til ruccolapesto som jeg også bruker som garnityr på tomatrisotto og til pasta med pesto.

Note to self: Neste sommer skal jeg drive matauk på ruccola, og jeg skal lage MANGE glass pesto. Se på dette som en bindende avtale.

Skriv ut

Ruccolapesto

Stemmer: 6
Rating: 4.33
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

2 minutter

Totaltid

7 minutter

Porsjoner

dl

Ingredienser

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

2 minutter

Totaltid

7 minutter

Porsjoner

dl

Ingredienser

Stemmer: 6
Rating: 4.33
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Kjør alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin.
    Vegansk ruccolapesto in the making
  2. Hvis du bruker en kraftig extra virgin olivenolje, vil jeg anbefale å blande den inn når de andre ingrediensene er ferdigmalt. Høyhastighets blending kan gjøre olivenoljen bitter.


10 thoughts on “Ruccolapesto”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.