Pasta med pesto

Pasta med pesto

La oss si at du lagde pizza med pesto i går. Da har du muligens igjen noe av den deilige pestoen i dag. Hva skal du gjøre med den, tenker du kanskje. Her er svaret: Pasta med pesto. En enkel og smakfull rett som gjør seg like godt til hverdags som til helgs.

 

Skriv ut

Pasta med pesto

Pasta med ruccolapesto
Stemmer: 7
Rating: 4.43
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

15 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

15 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Pasta med ruccolapesto
Stemmer: 7
Rating: 4.43
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Stek tofu/tempeh på middels/høy varme i olje og tamari til det er gyllent og legg til side.
  2. Sett på vannet til pastaen. Ha i salt.
  3. Del soppen i fire og stek på middels varme i olje sammen med salt og pepper, til den blir gyllen. Mens du lar det steke i et par minutter kutter du grønnsakene.
  4. Legg den ferdigstekte soppen til side. Stek/wok løk på middels varme i et minutt før du setter opp varmen og hiver gulrot og brokkoli i panna. Rør ofte så ikke grønnsakene svir seg.
  5. Kok pastaen.
  6. Stek grønnsakene i ca 5 minutter. De skal være crunchy, men ikke harde, og i hvert fall ikke bløte og vasne. Du kan også dampe grønnsakene, om du heller vil det.
  7. Du kan variere retten med å ha i sukkererter. Da kan du ha dem i mot slutten av steketiden.
  8. Når pastaen er kokt, heller du av vannet og rører inn pestoen. Både oljebasert pesto og krema cashewpesto funker.
  9. Garner med vårløk, ruccola eller litt god olivenolje.
    Pasta med ruccolapesto

Notater

Hvis du har parmevegano i kjøleskapet: For all del, IKKE motstå fristelsen til å drysse litt over maten. Det blir så godt at det er til å grine av.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.