Vegansk omelett med silken tofu
Omeletten har sitt opphav i Frankrike, og ordet omelett betyr noe sånt som tynn, liten plate. Dette er en vegansk versjon av tynn, liten plate.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Omeletten har sitt opphav i Frankrike, og ordet omelett betyr noe sånt som tynn, liten plate. Dette er en vegansk versjon av tynn, liten plate. Les mer...
Det er enkelt å få tak i norske, økologiske og relativt kortreiste råvarer på denne tida av året, og det prøver jeg å utnytte maksimalt i matlagingen min. Her er min indiske høstgryte med norsk schwung, som varmer godt på kjølige kvelder. Les mer...
Har du noen gang havnet i grønnkålfella? Den som er sånn: «Grønnkål er sunt, det burde jeg spise mer av», og så kjøper du ei pakke på butikken og bruker noen stilker, og så blir resten liggende i kjøleskapet til både bladene og samvittigheten din begynner å gulne …? Les mer...
Wok er en av de sunneste og mest smakfulle måtene å få i seg grønnsaker på. Det ser ut som en avansert oppskrift ved første øyekast, men fortvil ikke! Woksausen og soppmarinaden er nesten klin like. Om du har veeeldig dårlig tid kan du droppen soppen eller tofuen. Les mer...
Blomkålsuppe er en velkjent middagsrett for mange nordmennesker. Denne varianten er superenkel og selvsagt vegansk, og er en av rettene jeg anbefaler hvis du skal ha veganere eller noen med matallergi på besøk. Les mer...
Det du ser her er ei grunnoppskrift, den kan varieres i det uendelige!
Nederst i oppskrifta kan du se tips til variasjon.
Les mer...