Tamaristekt tofu

Tamaristekt tofu

Tofu er rik på proteiner. Tamari (soyasaus) er rik på umami. Tamaristekt tofu er en uslåelig kombinasjon. ENTEN som pålegg på skiva, som kjøtterstatning i en varmrett, i lompelunsjen eller bare som snacks du mauler i farta – helt uten dårlig samvittighet.

Tamaristekt tofu
Skriv ut

Tamaristekt tofu

Tamaristekt tofu
Stemmer: 4
Rating: 4.25
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

15 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

15 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Tamaristekt tofu
Stemmer: 4
Rating: 4.25
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Kutt tofu i skiver.
    Tamaristekt tofu før steking
  2. Steik tofuskivene i olje og drisle tamari eller soyasaus over tofuskivene mens de stekes. Gjenta på andre siden.
  3. La steike til skivene har fått en deilig og litt crispy stekehinne. Spis umiddelbart. Hvis du lager en stor porsjon og putter dem i en beholder i kjøleskapet, så vil du snart oppdage at den gode glazen blir liggende igjen i boksen.
    Tamaristekt tofu


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Tamaristekt tofu

Du trenger

  • 1 blokk tofu
  • Tamari
  • Olje

Slik gjør du

  1. Skjær tofuen i smale skiver (du trenger ikke gjøre noe med tofuen først, bare ta den ut av pakka.)
  2. Varm olje i ei panne og steik tofuen. Du trenger ganske hard varme. Hell over tamari slik at hver tofubit blir bortimot soaka.
  3. Snu bitene og la tofubitene svømme litt rundt i panna, slik at de trekker til seg all tamari. De blir litt tamme på smak hvis de bare er halvveis soaka.
  4. Kan brukes på pizza, på brødskiva, til woken eller bare som snacks.