Lompelunsj med rødbethummus

… og tamaristekt tofu. Jeg blir aldri lei av å finne på raske måltider som både metter godt og kan pakkes i en matboks. Lompelunsj er helt genialt, og jeg har alltid ei pakke lomper liggende. Cluet er å fylle dem med noe skikkelig digg.
Her har jeg brukt rødbethummus, vegansk rømme og tamaristekt tofu.


Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
5 minutter |
Lagetid |
15 minutter |
Totaltid |
20 minutter |
Porsjoner |
porsjon
|
Ingredienser
- 4 stk lomper
- 8 skiver tofu
- 4 ss rødbethummus
- 4 ss vegansk rømme
- 4 never bladgrønt
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Steik tofu i tamari eller soyasaus (lenke til oppskriften finner du i innledningen).
- Smør rødbethummus og vegansk rømme på lompene.
- Fordel to skiver tofu på hver lompe.
- Tilslutt har du over litt bladgrønt og ruller lompene sammen.
Author: HeleneGuaker