Lompelunsj med rødbethummus

Lompelunsj med rødbethummus

… og tamaristekt tofu. Jeg blir aldri lei av å finne på raske måltider som både metter godt og kan pakkes i en matboks. Lompelunsj er helt genialt, og jeg har alltid ei pakke lomper liggende. Cluet er å fylle dem med noe skikkelig digg.

Her har jeg brukt rødbethummus, vegansk rømme og tamaristekt tofu.

Lompelunsj med rødbethummus front nær
Skriv ut

Lompelunsj med rødbethummus

Lompelunsj med rødbethummus
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

20 minutter

Porsjoner

porsjon

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

20 minutter

Porsjoner

porsjon

Ingredienser

Lompelunsj med rødbethummus
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Steik tofu i tamari eller soyasaus (lenke til oppskriften finner du i innledningen).
  2. Smør rødbethummus og vegansk rømme på lompene.
  3. Fordel to skiver tofu på hver lompe.
  4. Tilslutt har du over litt bladgrønt og ruller lompene sammen.
    Lompelunsj med rødbethummus front nær


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.