Vegansk vaniljeis med kokosmelk og sjoko-crunch

Vegansk vaniljeis med kokosmelk og sjoko-crunch

Jeg har lenge tenkt: nei, vegansk pinne-is, det er for avansert for meg. Men endelig klarte jeg å samle nok mot til å teste det ut, og det var ikke vanskelig i det hele tatt. Faktisk så ble det en kjempesuksess! Dette blir ikke siste pinne-is-oppskriften fra meg, det lover jeg.

Inni isen er en liten overraskelse: helt enkelt rester etter en batch med råsunne kuler. Her kan du i teorien bruke det du liker best. Hakk noen nøtter og tørka frukt, eller bruk grovhakka sjokolade.

Skriv ut

Vegansk vaniljeis med kokosmelk og sjoko-crunch

Vegansk vaniljeis med sjokolade og nøttecrunch
Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

1 time

Lagetid

15 minutter

Totaltid

7 timer

Porsjoner

is

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

1 time

Lagetid

15 minutter

Totaltid

7 timer

Porsjoner

is

Ingredienser

Vegansk vaniljeis med sjokolade og nøttecrunch
Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Bløtlegg cashewnøttene i vann i ca. 1 time.
  2. Visp kokosmelka alene først, som om du skulle lage krem. Visp såpass lenge at du får et tykt lag skum på toppen. Jeg bruker den vispa som hører til stavmikseren.
  3. Kjør banan i kjøkkenmaskin sammen med cashewnøtter, salt, agavesirup og vaniljepulver.
  4. Bland bananmosen sammen med kokosmelka.
  5. Vend inn sjoko-nøtte-crunch og hell massen over i isformer.
  6. La stå i fryseren i ca. 6 timer.
  7. For å få løsna isen fra forma, lar du den enten ligge på kjøkkenbenken og tine i ca. 5-10 min, eller holder den to sekunder under lunkent vann.
    Vegansk vaniljeis


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.