Pinneis med bringebær og kokosmelk
Når sola titter fram myldrer D-vitaminhungrende nordboere ut av hulene. Og inn på butikken for å kjøpe is. Og det blir vanskelig å holde avstand.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Når sola titter fram myldrer D-vitaminhungrende nordboere ut av hulene. Og inn på butikken for å kjøpe is. Og det blir vanskelig å holde avstand. Les mer...
Det er enkelt å få tak i norske, økologiske og relativt kortreiste råvarer på denne tida av året, og det prøver jeg å utnytte maksimalt i matlagingen min. Her er min indiske høstgryte med norsk schwung, som varmer godt på kjølige kvelder. Les mer...
Jeg prøver hele tida å utfordre meg sjøl med å spise så kortreist som mulig. Når man har et plantebasert kosthold er bønner, erter og linser en viktig bestanddel i kosten, men mange av disse godsakene har reist veldig langt. Det har derimot ikke tørka gule erter. Les mer...
Endelig er bringebærsesongen i gang! For meg føles det som den største luksus å kunne hamstre og fryse ned til resten av året. Hvis du ikke har tilgang på lokale bringebær der du bor, så bruker du det du får tak i. Les mer...
Jeg har lenge tenkt: nei, vegansk pinne-is, det er for avansert for meg. Men endelig klarte jeg å samle nok mot til å teste det ut, og det var ikke vanskelig i det hele tatt. Faktisk så ble det en kjempesuksess! Dette blir ikke siste pinne-is-oppskriften fra meg, det lover jeg. Les mer...
Hvordan lage mat som smaker som på restaurant? Her får du svaret. Curry er en sikker vinner i husstanden, og denne varianten er mild og samtidig varmende på snøkalde vinterdager. Les mer...