Pinneis med bringebær og kokosmelk

Når sola titter fram myldrer D-vitaminhungrende nordboere ut av hulene. Og inn på butikken for å kjøpe is. Og det blir vanskelig å holde avstand.
Jeg planlegger for solfulle dager når det er dårlig vær og lite folk ute. Derfor har jeg nå fryseren full av hjemmelaga bringebæris med kokosmelk. Eller, vent nå litt … *Sjekker i fryseren* Tja. Den er ikke like full lenger. Jeg har visst spist is sjøl om det ikke har vært sol, jeg. Ja, ja, men hva gjør vel det! Ikke spesielt usunn is, si. Veldig god også.
Framgangsmåte
- Kjør alle ingrediensene utenom sjokoladen i ei kjøkkenmaskin/bruk stavmikser. Når massen er jevn, vender du inn sjokoladen og fordeler i formene. La stå i fryseren over natta eller i ca. 6 timer.
- Ha forma under rennende lunkent vann et par sekunder, så slipper isen forma lett. Ikke ha på for varmt vann! Nytes best i sola i passelig avstand til andre.
Author: HeleneGuaker