Smoothiebowl med stikkelsbær
Hva er ditt favorittbær? Mitt er stikkelsbær. For en nydelig gave fra naturen! Jeg fryser dem ned hele uten å behandle dem, slik at jeg kan lage denne nydelige smoothiebowlen utover høsten.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Hva er ditt favorittbær? Mitt er stikkelsbær. For en nydelig gave fra naturen! Jeg fryser dem ned hele uten å behandle dem, slik at jeg kan lage denne nydelige smoothiebowlen utover høsten. Les mer...
Når sola titter fram myldrer D-vitaminhungrende nordboere ut av hulene. Og inn på butikken for å kjøpe is. Og det blir vanskelig å holde avstand. Les mer...
Jeg har vært på reise de siste to ukene, hit og dit fra skole til skole, og holdt foredrag og skrivekurs for elever i videregående skole. Det er ikke bare veldig gøy, det er også ganske slitsomt. Redningen min har vært disse godsakene. Les mer...
Visste du at bygg er en av våre eldste kornsorter? Og at det er den kornsorten det dyrkes mest av her i Norge? Og at bygg er spesielt god for helsa vår? Og at det er miljøvennlig fordi det er den kornsorten som trengs kortest tid på seg for å modnes? Les mer...
Endelig er den norske spinaten her, og det må utnyttes maksimalt: Det er tida for peanøttsmoothie med spinat. Hvis du er en av dem som leiter etter en måte å lure i ungene dine noe grønt? Da må du prøve denne! Les mer...
God ferie til deg der ute som har starta ferien i dag! Hvis du begynner å lage denne isen i dag, er jeg sikker på at den kommer til å følge deg hele sommeren gjennom. Det sykeste (eller friskeste)? Det er ikke usunt engang!
Les mer...
Endelig er det varmt nok ute til å lage smoothiebowl! Det er som å spise is med verdens beste samvittighet, det føles som skikkelig luksus, og det beste av alt: man trenger ikke å dra på en fancy rawfoodkafé for å spise det. Les mer...
Sveler, lapper, eller pannekaker. Kjært barn osv. En ting er i hvertfall sikkert, jeg har prøvd mange oppskrifter på veganske pannekaker, og det tok meg tid å komme fram til en oppskrift som er akkurat det veganske pannekaker burde være… Les mer...
Dette bananbrødet er det klassiske bananbrødet, med saftig og smøraktig smak. Når jeg baker dette blir det ikke liggende spesielt lenge! Les mer...
Jeg digger å spise dette rett etter trening, for påfyll av både rask og litt treigere energi.
Les mer...
Brownie er jo en kompakt sak opprinnelig, derfor har vi ikke lagt inn bakepulver som et alternativ i denne oppskrifta, sånn som vi har gjort i bananbrødet. Her er det opp til hver enkelt å finne sin favoritt. Vi prøver å unngå bakepulver så godt det lar seg gjøra på grunn av den litt ufine ettersmaken.
Les mer...
Oppskrifta er ikke veldig søt, men likavæl kjempegod. Og den kan avanseres i det uendelige. Se tips helt nederst i oppskrifta. Les mer...
Den er like god, men den er verken raw eller kald.
Les mer...