Bananbrød

Bananbrød

Dette bananbrødet er det klassiske bananbrødet, med saftig og smøraktig smak. Når jeg baker dette blir det ikke liggende spesielt lenge!

Hvis du er vant med et kosthold som inneholder mye sukker og sukkererstatninger, kan det hende du ønsker å bruke litt mer søtning enn det som står i oppskriften.

Bananbrød sett ovenifra
Bananbrød med gojibær
Skriv ut

Bananbrød

Bananbrød nærbilde
Stemmer: 15
Rating: 4.87
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

50 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

50 minutter

Totaltid

60 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Bananbrød nærbilde
Stemmer: 15
Rating: 4.87
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 180 grader med over- og undervarme.
  2. Mos bananene i en stor bolle med en potetmoser eller gaffel.
  3. Ha i alle de tørre ingrediensene og bland godt.
  4. Ha til slutt i alle de våte ingrediensene og bland til alt melet er jevnt fordelt.
  5. Kle en brødform med bakepapir, og hell røra i formen.
  6. Sett formen på en rist midt i ovnen og stek i 50-60 minutter.
  7. Stikk en trepinne i bananbrødet etter 45 minutter for å se om brødet er ferdigstekt. Hvis det henger deig igjen på pinnen så må brødet stekes lengre. Sjekk på nytt etter fem minutter, og gjenta testingen helt til pinnen er fri for deig når du tar den ut av ovnen.
  8. Nå brødet er ferdig, tar du det ut av formen og fjerner bakepapiret mens det er varmt. Legg brødet på en rist og la det avkjøle seg før du skjærer i det.
    Bananbrød nærbilde 2


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.