Vegansk valnøttsmørbrød

Vegansk valnøttsmørbrød

Ute snør det sidelengs, mens inne hos oss er det smørbrødfest! Denne oppskriften ville vi ikke klart like bra uten Oatly påMackan, som er en vegansk smøreost laget på havre og raps.

Vegansk valnøttsmørbrød med Oatly påmackan

Vi bruker naturell type, men det finnes flere varianter. Vi kjøper vår på Meny, men de fleste butikker tar inn Oatly nå. Spør din lokale butikk om de kan ta den inn, hvis de ikke allerede gjør det – for da kan du lage dette avhengighetsskapende smørbrødet. Vi er sikre på at du kommer til å imponere kollegene dine hvis du drar denne opp av matboksen i lunsjen!

Skriv ut

Vegansk valnøttsmørbrød

Vegansk valnøttsmørbrød med balsamico
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

2 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

12 minutter

Porsjoner

Rett og region

Forberedelsestid

2 minutter

Lagetid

10 minutter

Totaltid

12 minutter

Porsjoner

Vegansk valnøttsmørbrød med balsamico
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Stek løk i olje på medium varme til den er gyllen. Dette er det som tar lengst tid.
  2. Smør Oatly påMackan på begge skivene/baguettinnsidene.
  3. Legg et passende lag grønn salat på den nederst skiven/baguttdelen.
  4. Dander nøttene og løken, og drissle over balsamico. Spis og nyt!
    Vegansk valnøttsmørbrød


2 thoughts on “Vegansk valnøttsmørbrød”

  • For en fin blogg dere har! Jeg har dessverre ikke sett den før nå, men her var det skikkelig mye fristende å se 🙂 Herlig!

    • Åh Mari! Et av mine store veganmatforbilder! Nå har jeg visst forsømt meg – jeg har rett og slett ikke sett kommentaren din før nå. Så utrolig kjekt å høre! Beste hilsen Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.