Lompelunsj

Det er ikke alltid jeg er like oppfinnsom når det kommer til lunsj. Stort sett blir det havregraut eller middagsrester. Men i det siste har jeg fått dilla på lompelunsj, og her er fire forslag til uslåelige lompekombinasjoner.
Jeg spiser dem faktisk både til frokost, lunsj, middag og kvelds, alt kommer jo an på hvor mange lomper man velger å spise.
Jeg legger ved lenker til de hjemmelagde ingrediensene her:


Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
5 minutter |
Porsjoner |
|
Ingredienser
Lompekombo #1
- 4 stk lomper
- 4 ss vegansk rømme
- 0,5 stk paprika
- 8 stk cherrytomat
- 1 dl kokte kidneybønner
Lompekombo #2
- 4 stk lomper
- 2 ss oljebasert pesto
- 1/4 stk squash
- 2 ss parmevegano
- 4 never grønn salat
- 8 stk cherrytomat
Lompekombo #3
- 4 stk lomper
- 1 stk ovnsbakt aubergine i skiver
- 4 never ruccola
- 0,5 dl soltørket tomat i olje i skiver
- 2 ss parmevegano
Lompekombo #4
- 4 stk lomper
- 4 ss vegansk rømme
- 4 ss rødbethummus
- 8 skiver tamaristekt tofu
- 4 never bladgrønt
Ingredienser
Lompekombo #1
Lompekombo #2
Lompekombo #3
Lompekombo #4
|
![]()
Stemmer: 2
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
Lompekombo #1
- Kutt paprika i strimler og mos tomatene og bønnene med en gaffel.
- Smør cashewkrem på lompene og fordel paprika, tomat og bønner.
- Rull og pakk ned i matboksen. Spis når det passer.
Lompekombo #2
- Fordel pestoen på lompene og strø parmevegano over. Da blir pestoen litt mer fast og holder seg inni lompa heller enn utafor.
- Kutt salat, strimle squash og mos tomat med en gaffel. Fordel og rull.
Lompekombo #3
- Fordel ingrediensene og gled deg til lunsj!
Lompoekombo #4
- Fordel rødbethummus og vegansk rømme på lompene.
- Fordel to skiver i hver lompe.
- Legg bladgrønt på toppen og rull sammen lompene.
Author: HeleneGuaker