Lompelunsj

Lompelunsj

Det er ikke alltid jeg er like oppfinnsom når det kommer til lunsj. Stort sett blir det havregraut eller middagsrester. Men i det siste har jeg fått dilla på lompelunsj, og her er fire forslag til uslåelige lompekombinasjoner.

Jeg spiser dem faktisk både til frokost, lunsj, middag og kvelds, alt kommer jo an på hvor mange lomper man velger å spise.

Jeg legger ved lenker til de hjemmelagde ingrediensene her:

Vegansk rømme

Parmevegano

Oljebasert pesto

Rødbethummus

Tamaristekt tofu

Lompelunsj med rødbethummus front nær

Skriv ut

Lompelunsj

Lompelunsj med rødbethummus
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Lompekombo #1
Lompekombo #2
Lompekombo #3
Lompekombo #4

Forberedelsestid

5 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Lompekombo #1
Lompekombo #2
Lompekombo #3
Lompekombo #4
Lompelunsj med rødbethummus
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

Lompekombo #1
  1. Kutt paprika i strimler og mos tomatene og bønnene med en gaffel.
  2. Smør cashewkrem på lompene og fordel paprika, tomat og bønner.
  3. Rull og pakk ned i matboksen. Spis når det passer.
Lompekombo #2
  1. Fordel pestoen på lompene og strø parmevegano over. Da blir pestoen litt mer fast og holder seg inni lompa heller enn utafor.
  2. Kutt salat, strimle squash og mos tomat med en gaffel. Fordel og rull.
Lompekombo #3
  1. Fordel ingrediensene og gled deg til lunsj!
Lompoekombo #4
  1. Fordel rødbethummus og vegansk rømme på lompene.
  2. Fordel to skiver i hver lompe.
  3. Legg bladgrønt på toppen og rull sammen lompene.
    Lompelunsj med rødbethummus


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.