Butter tofu med potet
Jeg har slutta å bruke ris, siden det krever veldig mye vann og er langreist. Norske poteter derimot, de er jo mulige å få tak i året rundt. Dette er derfor en litt annerledes butter tofu, men dæggærn så god.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
Jeg har slutta å bruke ris, siden det krever veldig mye vann og er langreist. Norske poteter derimot, de er jo mulige å få tak i året rundt. Dette er derfor en litt annerledes butter tofu, men dæggærn så god. Les mer...
Det er enkelt å få tak i norske, økologiske og relativt kortreiste råvarer på denne tida av året, og det prøver jeg å utnytte maksimalt i matlagingen min. Her er min indiske høstgryte med norsk schwung, som varmer godt på kjølige kvelder. Les mer...
Hvordan lage mat som smaker som på restaurant? Her får du svaret. Curry er en sikker vinner i husstanden, og denne varianten er mild og samtidig varmende på snøkalde vinterdager. Les mer...
Denne gryta er lettvin og rask å lage, og smaker godt både varm og kald – men sørg for å ha bløtlagt bønnene i et par timer når du begynner å lage den!
Les mer...
Lemonade fås både som klar og tåket. Vi liker den best med alt fruktkjøttet fra nypressede økologiske sitroner. Dette kjennetegnes på den tåkete (uklare) fargen.
Denne forfriskende drikken passer på varme sommerdager og i selskap. Ikke minst, den er kjapp, enkel, og kjempegod. Prøv selv davel!
Les mer...
En inder ville kanskje ledd seg skakk hvis jeg serverte dette og kalte det pakora. Men det er litt misvisende å kalle det burgere også. Og kaker? Nei, det blir liksom bare feil.
Les mer...
Nærmere et besøk på indisk restaurant kommer du ikke.
Lurer du på hva du skal servere til? Vi pleier å ha naan og denne friske sitrussalaten.
Les mer...