Tåke-lemonade med sitron og agavesirup

Kan vi friste med en internasjonal klassiker som smaker bedre enn saft og er sunnere en brus?
Lemonade fås både som klar og tåket. Vi liker den best med alt fruktkjøttet fra nypressede økologiske sitroner. Dette kjennetegnes på den tåkete (uklare) fargen.
Denne forfriskende drikken passer på varme sommerdager og i selskap. Ikke minst, den er kjapp, enkel, og kjempegod. Prøv selv davel!

Stemmer: 4
Rating: 4.75
Deg:
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 minutter |
Lagetid |
5 minutter |
Totaltid |
5 minutter |
Porsjoner |
Glass
|
Ingredienser
- 1 dl sitronsaft ferskpresset
- 3 dl vann
- 2 ss agavesirup
- sitronmelisse eller mynte til dekorasjon (valgfritt)
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 4
Rating: 4.75 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Press saften ut av sitronene (ca. 1 sitron per desiliter) i en mugge stor nok til å romme alle ingrediensene.
- Hell i kaldt vann, agavesirup, og sitronmelisse eller mynte. Rør om.
- Nytes iskaldt.
Notater
Denne lemonaden er inspirert av en fantastisk god lemonade vi drakk på Kumi Oslo (se bilde over).
Author: HeleneGuaker