Vegansk rømmedip

Denne dip-en passer kjempegodt til nachochips, potetgull eller potetsalat. Vegansk iMat fraiche fra Oatly gjør det lett å spise vegansk i grillsesongens tid.

Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
2 min |
Lagetid |
0 min |
Totaltid |
0 min |
Porsjoner |
dl
|
Ingredienser
- 1 boks iMat fraiche fra Oatly
- 5-10 blader ramslauk eller litt ruccola
- 1 krm salt
- 1 knivsodd pepper
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Grovhakk ramslauk/ruccola og bland sammen med iMat fraiche og salt&pepper.
- Server som anbefalt i ingressen eller se egen oppskrift til potetsalat under.
Author: HeleneGuaker