Potetsalat med soyapølse

Hjemmelaga potetsalat slår all butikkjøpt, spør du oss. Denne er frisk og gjør seg godt til ei smakfull soyapølse.
UmamiRama anbefaler Vianas «Real Jumbos». De har mild røkt smak og er lette å like.
Her finner du oppskrift til rømmedip.

Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
5 min |
Totaltid |
0 min |
Porsjoner |
personer
|
Ingredienser
- 6-8 små poteter ferdigkokte og nedkjølt, i terninger
- 2 dl vegansk rømmedip se oppskrift over
- 1 spisspaprika i ringer
- 1 selleristang i tynne skiver
- 4 soyapølser
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
Rømmedip
- Lag vegansk rømmedip etter oppskriften i innledningen, over.
Potetsalat
- Del de ferdigkokte potetene i terninger og bland inn rømmedip.
- Kutt paprika og selleri og vend forsiktig inn slik at potetene ikke moses.
- Steik/grill pølsene og server med ruccola eller annen frisk salat.
Notater
Hvis du har en vegansk pølsefavoritt, tar vi gjerne imot tips i kommentarfeltet under!
Author: HeleneGuaker