Rødbet- og linsesalat

Rødbet- og linsesalat

En nydelig forrett eller tilbehør på et tapasbord. Legger du til quinoa blir det en proteinrik og fullverdig lunsj.

Skriv ut

Rødbet- og linsesalat

Rødbeter og linsesalat
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

10 min

Lagetid

0 min

Totaltid

30 min

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

10 min

Lagetid

0 min

Totaltid

30 min

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Rødbeter og linsesalat
Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader og kutt rødbeter i terninger.
  2. Ha rødbetene i ei ildfast form og bland inn epleeddik, agavesirup, olivenolje, limesaft og salt.
    Rødbeter
  3. La stå i ovnen i ca 30-40 min.
  4. Imens koker du linsene om du ikke allerede har ferdigkokte. Når rødbetene er møre, blander du inn linsene og urtene. Er det ment som en forrett kan du spise salaten som den er, eller bland inn quinoa for en fullverdig lunsj.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.