Rødbet- og linsesalat

En nydelig forrett eller tilbehør på et tapasbord. Legger du til quinoa blir det en proteinrik og fullverdig lunsj.

Stemmer: 1
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
10 min |
Lagetid |
0 min |
Totaltid |
30 min |
Porsjoner |
porsjoner
|
Ingredienser
- 3 rødbeter
- 0,5 ts agavesirup
- 1 ts epleeddik
- 1 ts olivenolje
- 2 ts limesaft
- 1 knivsodd salt
- 1 dl belugalinser kan erstattes med puylinser
- 1 liten neve sitronmelisse eller mynte, eller begge deler.
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 1
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader og kutt rødbeter i terninger.
- Ha rødbetene i ei ildfast form og bland inn epleeddik, agavesirup, olivenolje, limesaft og salt.
- La stå i ovnen i ca 30-40 min.
- Imens koker du linsene om du ikke allerede har ferdigkokte. Når rødbetene er møre, blander du inn linsene og urtene. Er det ment som en forrett kan du spise salaten som den er, eller bland inn quinoa for en fullverdig lunsj.
Author: HeleneGuaker