Vegansk havregrøt med frø

Her bruker vi nesten samme oppskrifta som når vi lager Imorrabolle, men den tar bare fem minutter å lage – ikke hele natta. Vi koker grøten i stedet for å la den svelle over natta.
Den er like god, men den er verken raw eller kald.

Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 2
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Sleng alle ingrediensene i en kjele og kok i noen minutter. Hvis du bruker store havregryn, må du legge til noen minutter ekstra i koketida. Det kan også hende du liker en skikkelig tjukk eller en ganske tynn havregrøt. Juster i så fall mengden plantemelk deretter.
- Server med det du liker av bær, frukt og evt. nøttesmør.
Notater
Tips! Det smaker nydelig å ha i eplebiter på slutten av koketida. Da får grøten en lett smak av eple, og eplebitene blir litt mjuke og varme.
Author: HeleneGuaker