Bannekaker: Supergode veganske pannekaker med banan

Sveler, lapper, eller pannekaker. Kjært barn osv. En ting er i hvertfall sikkert, jeg har prøvd mange oppskrifter på veganske pannekaker, og det tok meg tid å komme fram til en oppskrift som er akkurat det veganske pannekaker burde være…
… ukompliserte, enkle, og supergode.
Her ser du en sunn variant som er gode for kropp og sjel. Og sa jeg at de kun har fire ingredienser?

Stemmer: 16
Rating: 4.63
Deg:
Rating: 4.63
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
65 min |
Totaltid |
70 min |
Porsjoner |
pannekaker
|
Ingredienser
- 250 g banan 2-3 stk. bananer = ca. 250 g
- 175 g sammalt spelt
- 2,5 dl plantemelk
- 1 krm himalayasalt
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 16
Rating: 4.63 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Ha banan, speltmel og salt i en blender. Hell deretter over plantemelka.
- Kjør bannekakerøra til den får en jevn konsistens.
- La den hvile i kjøleskapet i 15 minutter, slik at melet sveller.
- Sett ei stekepanne på middels varme og ha i litt olje eller vegansk plantemargarin i panna.
- Min panne er ganske liten, så jeg får bare plass til to bannekaker om gangen. Jeg bruker ca. 0,25 dl røre til hver bannekake.
- Stek bannekakene i ca. 3 minutter på den første siden, og 2 minutter på den andre siden.
- Server med det du digger av topping. Frisk bær og frukt eller fryste bær varmet i en kjele.
Author: HeleneGuaker