Smoothiebowl

Endelig er det varmt nok ute til å lage smoothiebowl! Det er som å spise is med verdens beste samvittighet, det føles som skikkelig luksus, og det beste av alt: man trenger ikke å dra på en fancy rawfoodkafé for å spise det.


Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
3 minutter |
Lagetid |
2 minutter |
Totaltid |
5 minutter |
Porsjoner |
|
Ingredienser
- 2 dl havregryn
- 1,5 dl plantemelk
- 1 krm himalayasalt eller annet bergsalt for å unngå eventuelle miljøgifter
- 1 stk banan fersk
- 60 g mango frossen eller fersk
- 60 g blåbær frosne
- 60 g jordbær frosne
- 1 ss linfrøolje for omega3
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 3
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Bløtlegg havregryn i plantemelk. Hvis du har en halvtime å gå på før sulten tar deg, vil jeg anbefale å la havregryna stå den halvtimen. Det er lettere å fordøye bløtlagte havregryn.
- Kjør alle ingrediensene i en blender eller kjøkkenmaskin, alt ettersom hvor sterk maskin du har. Jeg pleier å bruke kjøkkenmaskina, for å unngå at smoothien kjører seg fast.
- Ha i mer plantemelk underveis om du ønsker en mer flytende smoothiebowl.
- Server med det du liker av strø, her har jeg brukt kokos og hampfrø.
Author: HeleneGuaker