Glutenfrie havrekjeks med tahini og banan

Glutenfrie havrekjeks med tahini og banan

Jeg har vært på reise de siste to ukene, hit og dit fra skole til skole, og holdt foredrag og skrivekurs for elever i videregående skole. Det er ikke bare veldig gøy, det er også ganske slitsomt. Redningen min har vært disse godsakene.

De både løfter blodsukkeret før jeg skal prestere og er fantastiske som premie etter en lang dag på scenen. De er så enkle å lage og de er fortsatt gode etter tre dager i kofferten. Rett og slett et lite matmirakel, spør du meg.

Skriv ut

Glutenfrie havrekjeks med tahini og banan

Stemmer: 5
Rating: 4.8
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

kjeks

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

10 minutter

Lagetid

15 minutter

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

kjeks

Ingredienser

Stemmer: 5
Rating: 4.8
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Mos bananen med en gaffel eller potetmoser.
  3. Bland alle ingrediensene utenom solsikkekjerner i en bakebolle og la røra stå og svelle i ca. 10 minutter på benken.
  4. Form passelig store kjeks og strø over solsikkekjerner, gjerne på begge sider og på kantene.
  5. Bak i ovnen på bakepapirkledt steikebrett i ca. 15. minutter. Avkjøl på rist.
  6. Disse holder seg fint i et håndkle eller et brødklede i 4 dager. Den fjerde dagen er de dog litt tørrere enn den aller første. Men gode lell!


2 thoughts on “Glutenfrie havrekjeks med tahini og banan”

    • Hei! Åh, det var veldig godt at du påpekte – jeg endra nylig oppskrifta for å få en mer kortreist variant, men da glemte jeg å beholde den glutenfrie erstatningen for bygg, som er mandelmel. Tusen takk for tilbakemeldinga! Beste hilsen Helene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.