Helt bananas sjokolade-is

Helt bananas sjokolade-is

Har du noen gang smakt nice cream? HVA er det? spør du kanskje.  Det som karakteriserer nice cream er at den er vegansk, nice og creamy. Og smaker bedre enn all annen is du noen gang har smakt, da. Det finnes et hav av forskjellige varianter og her er min.

God ferie til deg der ute som har starta ferien i dag! Hvis du begynner å lage denne isen i dag, er jeg sikker på at den kommer til å følge deg hele sommeren gjennom. Det sykeste (eller friskeste)? Det er ikke usunt engang!

Skriv ut

Helt bananas sjokolade-is

Stemmer: 7
Rating: 4.86
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

5 min

Totaltid

60 min

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

5 min

Lagetid

5 min

Totaltid

60 min

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Stemmer: 7
Rating: 4.86
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Kutt banan i skiver og sett i fryseren i en time. Hvis du har to timer til, så lar du den stå i to timer til. Jo lengre den står, jo mer isete blir den.
  2. Etter en time blander du alle ingrediensene i ei kjøkkenmaskin. Hvis du bruker rå cashewnøtter i stedet for cashewsmør, må du kjøre kjøkkenmaskina noen ekstra sekunder for å få isen jevn.
  3. Server umiddelbart med ønsket topping. Jeg har brukt kakaonibs her, men frisk mynte eller bær er også skikkelig digg!

Notater

Jeg kjøper Helios' økologisk cashewsmør på Coop Mega eller Meny, men de finnes også på helsekost og diverse nettbutikker.

Cashewsmøret kan evt. byttes ut med peanøttsmør. Det får man tak i på alle vanlige matbutikker.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.