Sataysaus

Sataysaus

Den beste sataysausen du har smakt! Putt den i en bowl med søtpotet, ris og friske grønnsaker. ELLER bare bruk den som dipsaus til sommerrullene dine. Du kommer ikke til å angre …

Skriv ut

Sataysaus

Sataysaus i morter
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

10 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

10 minutter

Porsjoner

porsjoner

Ingredienser

Sataysaus i morter
Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Ha alle ingrediensene i en morter, stavmikser eller kjøkkenmaskin. Bruker du morter får du en litt mer chunky variant, og bruker du mikser vil den bli jevn og glatt.
    Sataysaus i morter
  2. Smak til. Hvis den mangler saltsmak, har du i litt mer tamari. Hvis den mangler syrlighet, kan du ha i enten litt mer epleeddik eller limejuice. Hvis du synes den mangler sødme, har du i ei lita teskje agavesirup.
  3. Oppbevar på glass i kjøleskap eller server umiddelbart. Kan også fryses hvis du ikke skal bruke den med det første.

Notater

Ikke glem epleeddikken. Den er helt essensiell for smaken.



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.