Sataysaus

Den beste sataysausen du har smakt! Putt den i en bowl med søtpotet, ris og friske grønnsaker. ELLER bare bruk den som dipsaus til sommerrullene dine. Du kommer ikke til å angre …

Stemmer: 2
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
5 minutter |
Lagetid |
5 minutter |
Totaltid |
10 minutter |
Porsjoner |
porsjoner
|
Rett og region
|
![]()
Stemmer: 2
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Ha alle ingrediensene i en morter, stavmikser eller kjøkkenmaskin. Bruker du morter får du en litt mer chunky variant, og bruker du mikser vil den bli jevn og glatt.
- Smak til. Hvis den mangler saltsmak, har du i litt mer tamari. Hvis den mangler syrlighet, kan du ha i enten litt mer epleeddik eller limejuice. Hvis du synes den mangler sødme, har du i ei lita teskje agavesirup.
- Oppbevar på glass i kjøleskap eller server umiddelbart. Kan også fryses hvis du ikke skal bruke den med det første.
Notater
Ikke glem epleeddikken. Den er helt essensiell for smaken.
Author: HeleneGuaker