Pytt i panne
slik du aldri har smakt det før! Glem alt du veit om pytt i panne. Dette er oppskrifta på en oppskriftløs middag.
Fritt for Dyr, Fullt av Smak
slik du aldri har smakt det før! Glem alt du veit om pytt i panne. Dette er oppskrifta på en oppskriftløs middag. Les mer...
Jeg har dilla på byggryn for tida, og jo mer jeg leser om det, dess mer dilla får jeg. Jeg har skrevet om bygg før, og dette blir ikke siste gangen. Det er helt fantastisk for blodsukkeret vårt! Les mer...
Tofu er rik på proteiner. Tamari (soyasaus) er rik på umami. Tamaristekt tofu er en uslåelig kombinasjon. ENTEN som pålegg på skiva, som kjøtterstatning i en varmrett, i lompelunsjen eller bare som snacks du mauler i farta – helt uten dårlig samvittighet. Les mer...
Denne gryta er inspirert av en rett jeg fikk servert i Spania for noen år tilbake. Jeg fikk aldri navnet, men jeg har prøvd å lage en variant som minner om den, og som har litt proteiner i tillegg. Les mer...
Miso er en smakstilsetter som er en del av det tradisjonelle japanske kjøkken. Den lages forskjellig fra region til region, men den vi bruker er en mørk miso av fermenterte soyabønner og bygg. Vi kjøper den på helsekost eller på nett.
Les mer...
Men: vi kan fortelle at vi har spist denne tre dager på rad nå, og vi er fortsatt ikke lei. Den er definitivt verdt innsatsen!
Les mer...
Det du ser her er ei grunnoppskrift, den kan varieres i det uendelige!
Nederst i oppskrifta kan du se tips til variasjon.
Les mer...
Ikke nok med at gryta smaker godt, den er billig også, ca 50 kroner for tre porsjoner.
Les mer...