Pytt i panne

Pytt i panne

slik du aldri har smakt det før! Glem alt du veit om pytt i panne. Dette er oppskrifta på en oppskriftløs middag.

Hvis du synes det er gøy å lage mat på slump, så kjør på! Hvis ikke, vil jeg anbefale å følge oppskrifta og bruke måleskjeer og vekt.

Husk også at det er forskjell på personer og porsjoner. Dette er oppskriften til to porsjoner. Er du småspist kan det hende du har middag i to dager. Er du en som er veldig aktiv og ikke småspiser mye mellom lunsj og middag, kan det hende begge porsjonene går ned på høykant.

Hvis du ønsker litt saus, anbefaler jeg enten en cashewkrem eller tahinisaus. På bildet har jeg brukt sistnevnte.

Skriv ut

Pytt i panne

Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Totaltid

30 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Hakk løk og hvitløk og steik i steikepanne i fem minutter på middels varme til løken faller litt sammen og blir blank.
  2. Kutt søtpotet i skiver og steik sammen med løken. Den trenger ca. 10 minutter på å bli mør, alt ettersom hvor tjukke skiver du kutter.
  3. Kutt fortløpende resten av ingrediensene. Paprika trenger ikke mer enn 4-5 minutter på å bli passe mør.
  4. Ha i brødbitene og kikertene mot slutten av steiketida.
  5. Ha i krydder og resten av smakstilsetningene. Smak til etter din preferanse.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.