Ingredient: himalayasalt eller annet uraffinert salt

Pytt i panne

Pytt i panne

slik du aldri har smakt det før! Glem alt du veit om pytt i panne. Dette er oppskrifta på en oppskriftløs middag. Les mer...

Tahinisaus

Tahinisaus

Tahini er helt enkelt moste sesamfrø. Og det er en superviktig ingrediens i hummus. Men det er også veldig godt å lage en syrlig og frisk med tahini som base. Les mer...

Rødbetsalat med cashewmozzarella

Rødbetsalat med cashewmozzarella

Synes du det høres ambisiøst ut å lage vegansk mozzarella? Det gjorde jeg også. Inntil jeg prøvde det. Du trenger tre nøkkelingredienser for å få til denne salaten: Rå cashewnøtter, næringsgjær og en eller annen form for stivelse. Les mer...

Verdens beste, raskeste og letteste pastasaus

Verdens beste, raskeste og letteste pastasaus

Du trur meg kanskje ikke når jeg sier det, men det er sant. Dette ER verdens beste, raskeste og letteste pastasaus. Og du kan bruke den på pizzaen også. Jeg pleier ikke å genierklære meg sjøl, men da jeg spiste middag i dag, var jeg ikke langt unna. Les mer...

Raw tortillas

Raw tortillas

Raw tortillas spiste jeg for første gang på en rawfood-restaurant i Montreal. Og siden den gang har jeg tenkt at jeg en gang er nødt til å gjenskape dem, for det er noe av det beste jeg har smakt. Nå har jeg endelig klart å smake meg fram til en variant som er tilnærma lik. Les mer...

Byggrynssalat med pesto

Byggrynssalat med pesto

Byggrynseventyret fortsetter! Jeg kan kanskje si at jeg har blitt avhengig. Men så har jeg også utrolig stabilt blodsukker. Dette er en enkel, smakfull og supersunn middag. Les mer...

Søtpotethummus

Søtpotethummus

Jeg hadde ikke smakt søtpotethummus før jeg lagde det sjøl. Nå vil jeg ikke ha noe anna på frokostknekkebrødet. Det går heldigvis fint, for det finnes antakelig ikke noe sunnere å bli avhengig av. Denne hummusen er smooth og kremete, og den smaker bare så DIGG. Hvis du liker søtpotethummus like godt som meg, så rop det ut! 😀 Les mer...

Indisk høstgryte

Indisk høstgryte

Det er enkelt å få tak i norske, økologiske og relativt kortreiste råvarer på denne tida av året, og det prøver jeg å utnytte maksimalt i matlagingen min. Her er min indiske høstgryte med norsk schwung, som varmer godt på kjølige kvelder. Les mer...