Vegansk bønnepostei med tamari

Vegansk bønnepostei med tamari

Savner du leverpostei, eller synes du pekanposteien vår var så god at du fikk lyst til å prøve en annen variant?

Denne bønneposteien er supersunn, proteinrik, og har en fyldig smak av umami – takket være tamarien.

Kanskje det beste av alt: den tar 5 minutter å lage og holder seg i kjøleskapet en ukes tid. Prøv den da vel!

PS. Lurer du på hva tamari er? Se artikkelen min om tamari vs. soyasaus her.

Vegansk bønnepostei

Skriv ut

Vegansk bønnepostei (med tamari)

Vegansk bønnepostei
Stemmer: 13
Rating: 4.38
Deg:
Rate this recipe!

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

10 minutter

Porsjoner

skiver

Ingredienser

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

10 minutter

Porsjoner

skiver

Ingredienser

Vegansk bønnepostei
Stemmer: 13
Rating: 4.38
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Skyll av kidneybønner, skrell hvitløk og ha alle ingrediensene i en foodprocessor.
  2. Kjør blandingen på middels hastighet til posteien får ønsket konsistens.
  3. Server på godt brød med agurk, paprika eller bladgrønt.
    Vegansk bønnepostei

Notater

Inspirasjon til oppskriften fant vi på Vegetarmat.org



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.