Vegansk bønnepostei med tamari

Savner du leverpostei, eller synes du pekanposteien vår var så god at du fikk lyst til å prøve en annen variant?
Denne bønneposteien er supersunn, proteinrik, og har en fyldig smak av umami – takket være tamarien.
Kanskje det beste av alt: den tar 5 minutter å lage og holder seg i kjøleskapet en ukes tid. Prøv den da vel!
PS. Lurer du på hva tamari er? Se artikkelen min om tamari vs. soyasaus her.

Votes: 13
Rating: 4.38
You:
Rating: 4.38
You:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
5 minutter |
Lagetid |
5 minutter |
Totaltid |
10 minutter |
Porsjoner |
skiver
|
Ingredienser
- 340 g kidneybønner
- 1 fedd hvitløk
- 2 ss olivenolje
- 1 ss glutenfri tamari
- 2 ts løkpulver
- 2 ts tomatpuré
- 1 ts spisskummen
Ingredienser
|
![]()
Votes: 13
Rating: 4.38 You:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Skyll av kidneybønner, skrell hvitløk og ha alle ingrediensene i en foodprocessor.
- Kjør blandingen på middels hastighet til posteien får ønsket konsistens.
- Server på godt brød med agurk, paprika eller bladgrønt.
Notater
Inspirasjon til oppskriften fant vi på Vegetarmat.org
Author: HeleneGuaker