Har du lyst på et kjempegodt pålegg? Med lite metta fett? Pekanpostei er perfekt på frokostbordet, i tursekken eller til tapasen. Og det er veldig lett å lage!Les mer...
Dette er en vegansk variant av meat loaf (ikke artisten, men retten), og det er veeeldig fristende å oversette direkte og kalle det linseloff. Men denna godbiten er så langt unna loff som du kan få det, så derfor gjør jeg ikke det. Det er virkelig så supersunt og godt at det er lurt å lage en stor porsjon.Les mer...
Jeg spiser lite hvetemel fordi det gjør meg utmattet og skjelven. Jeg får rett og slett sukkersjokk! Derfor er tradisjonell pizza en sjeldenhet på tallerkenen min. Men pizza er jo så gooooodt. Derfor har jeg forska meg fram til denne pizzabunnen.Les mer...
Dette er et avhengighetsskapende (og nesten livsviktig) tillegg i et vegansk kosthold. Kan brukes som smakstilsetter, tilbehør og pålegg. Og det er veldig, veldig enkelt å lage. Les mer...