Tåke-lemonade med sitron og agavesirup

Tåke-lemonade med sitron og agavesirup

Kan vi friste med en internasjonal klassiker som smaker bedre enn saft og er sunnere en brus?

Lemonade fås både som klar og tåket. Vi liker den best med alt fruktkjøttet fra nypressede økologiske sitroner. Dette kjennetegnes på den tåkete (uklare) fargen.

Denne forfriskende drikken passer på varme sommerdager og i selskap. Ikke minst, den er kjapp, enkel, og kjempegod. Prøv selv davel!

Skriv ut

Tåke-lemonade med sitron og agavesirup

tåke-Lemonade
Stemmer: 4
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

Glass

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

5 minutter

Lagetid

5 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

Glass

Ingredienser

tåke-Lemonade
Stemmer: 4
Rating: 4.75
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Press saften ut av sitronene (ca. 1 sitron per desiliter) i en mugge stor nok til å romme alle ingrediensene.
  2. Hell i kaldt vann, agavesirup, og sitronmelisse eller mynte. Rør om.
  3. Nytes iskaldt.

Notater

Lemonade på Kumi Oslo

Denne lemonaden er inspirert av en fantastisk god lemonade vi drakk på Kumi Oslo (se bilde over).



Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.