Bakt potet i ovnen

UmamiRama har mange minner fra den tida da toppen av kransekaka var å få seg en bakt potet med ost og skinke etter en lang kveld på byen. Den tida er over, og heldigvis for det, kan man vel si.
Nå er tida inne for å ta bakt potet tilbake og gjøra den litt mer raffinert. Se tips til topping her:
Vegansk bønnepostei med tamari

Stemmer: 3
Rating: 5
Deg:
Rating: 5
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
60 min |
Totaltid |
65 min |
Porsjoner |
personer
|
Ingredienser
- 8 små poteter
- 1 krm himalayasalt
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 3
Rating: 5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Sett ovnen på ca. 220 grader.
- Vask potetene og legg dem på ei steikeplate med bakepapir. Skjær et kryss på toppen. Mange oppskrifter til bakt potet sier at du skal pakke potetene inn i folie før du putter dem i ovnen. Det produserer mye søppel og er helt unødvendig for å få det digge bakte resultatet.
- Strø salt over mens potetskallet fortsatt er vått, slik at det fester seg litt.
- Bak potetene i ovnen i ca. 1 time.
Notater
Author: HeleneGuaker