Lompelunsj … igjen

Jeg blir ikke lei av å finne på nye varianter av lompelunsj. For tida bruker jeg de store speltlompene fra Ola-lompa (Rema1000). Jeg digger å bare kunne døtte innpå tre stykker rett etter trening. Eller spise til kvelds. Eller til middag hvis jeg har dårlig tid. Da må jeg kanskje ha fire … eller fem. Noe sånt.

Stemmer: 0
Rating: 0
Deg:
Rating: 0
Deg:
Rate this recipe!
Forberedelsestid |
5 min |
Lagetid |
0 min |
Totaltid |
0 min |
Porsjoner |
lomper
|
Ingredienser
- 3 ss cashewkrem
- 1,5 søtpotet- og quinoaburger i strimler
- 3 never spirer
- 2 ss parmevegano eller mer, om du har dilla, som meg
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 0
Rating: 0 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Smør cashewkremen på hver lompe og fordel burgerstrimlene.
- Fordel spirer og parmevegano etter ønsket mengde.
- Rull lompene stramt. Hvis du skal ha dem med deg ut døra anbefaler jeg å legge dem i en boks med lite slingringsmonn. Jeg pleier å dele dem i to og legge dem tett i en matboks.
Author: HeleneGuaker