Ovnsristede mandler med kanel og agave

Disse mandlene er helt uimotståelige, virkelig helt umulig å holde fingra unna. De har en rund og smøraktig smak, og før du veit ordet av det er skåla tom. En perfekt snacks å servere venner eller familie – eller deg selv – på fredagskvelden.

Du trenger kun fire ingredienser!

Stemmer: 4
Rating: 4.5
Deg:
Rating: 4.5
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Forberedelsestid |
2 minutter |
Lagetid |
7 minutter |
Totaltid |
15 minutter |
Porsjoner |
|
Ingredienser
- 200 g mandler
- 1 ss agavesirup kan kjøpes på helsekost, på nett eller på velassorterte matbutikker
- 3 krm kanel
- 3 krm himalayasalt kan kjøpes på vanlig matbutikk
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 4
Rating: 4.5 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Ha mandlene i en bolle og bland sammen med ingrediensene.
- Ha mandlene over på et stekebrett kledt med bakepapir.
- La stå i ovnen i 7 minutter.
- Ha mandlene over på en middagstallerken for å avkjøles.
- Server og nyt!
Author: HeleneGuaker