Verdens beste guacamole

Vil du gjøre noe ekstra ut av tacofredagen? Min favorittguacamole er så god at tenna dine kommer til å klapre som kastanjetter til i morgen tidlig.
Den er like god i tacoen som på knekkebrødet, den skaper en real snert i pastasalaten og som tilbehør til bønnegryta.

Stemmer: 15
Rating: 4.4
Deg:
Rating: 4.4
Deg:
Rate this recipe!
Rett og region
Lagetid |
5 minutter |
Totaltid |
5 minutter |
Porsjoner |
|
Ingredienser
- 2 stk økologisk avokado
- 1 stk tomat finhakket
- 2 fedd hvitløk finhakket
- 1 kvart rødløk finhakket
- 1 dl fersk koriander grovhakket
- 1 krm sitronsaft/limesaft
- 1 krm salt
- 1 knivsodd pepper
Rett og region
Ingredienser
|
![]()
Stemmer: 15
Rating: 4.4 Deg:
Rate this recipe!
|
Framgangsmåte
- Mos avokado i en bolle sammen med finhakket hvitløk, rødløk, sitrus, koriander, salt og pepper.
- Finhakk tomat og ha i til slutt.
- Smak til. Kanskje guacamolen trenger litt mer syrlighet eller salt?
Notater
Hvis guacamolen ikke blir borte på en fei, kan den oppbevares i kjøleskapet. Et lite triks for å unngå den avokadobrune fargen på toppen, er å helle over litt kaldt vann. Du vil se at når du fisker fram igjen guacamolebollen, vil den se like fresh ut. Bare hell av vannet og forsyn deg!
Author: HeleneGuaker