Varm kakao med chilli og kanel

Varm kakao med chilli og kanel

Rett før jul er det typisk å bli litt snufsete, og hvis det skjer lager jeg meg alltid en kopp varm kakao med chilli og kanel. Dette er min favoritt-trøst når jeg begynner å føle meg litt krank, og kanskje er det ikke bare en trøst: Kakao inneholder jo som kjent mye antioksidanter også!

Varm kakao med chilli og kanel

Vi bruker rå, økologisk kakao i alle våre oppskrifter, altså 100 % kakao uten tilsatt sukker.

Skriv ut

Varm kakao med chilli og kanel

Varm kakao med chilli
Stemmer: 3
Rating: 4.33
Deg:
Rate this recipe!

Rett og region

Forberedelsestid

2 minutter

Lagetid

3 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Rett og region

Forberedelsestid

2 minutter

Lagetid

3 minutter

Totaltid

5 minutter

Porsjoner

Ingredienser

Varm kakao med chilli
Stemmer: 3
Rating: 4.33
Deg:
Rate this recipe!

Framgangsmåte

  1. Kutt noen skiver chilli og kok dem i bittelitt vann helt nederst i kjelen. Hvor mye chilli du ønsker å bruke er helt opp til deg selv. Her må du prøve deg fram. Til en kopp bruker jeg fire-fem skiver.
  2. Skru ned varmen litt og ha i kakao og plantemelk mens du rører godt. La koke i et par minutter til kakaoen har blitt passe tykk. Rør hele tiden.
  3. Ha i kanel og søtning. Smak til og server.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.